50live thema’s

De 50live thema’s 

5oLive biedt de volgende 5 thema’s:

• Eten & Drinken
• Fashion & Lifestyle
• Sport & Gezondheid
• Kunst & Cultuur
• Digitaal & Online

Eten & Drinken is ongelimiteerd. Proeven en genieten voor iedereen. Iedereen heeft smaak en dat is precies wat er te halen valt. Wijnproducenten en -importeurs nemen je mee naar het verhaal achter hun oogst, vertellen je waarom je proeft wat je proeft en nemen je in hun enthousiasme mee over horizonnen, en laten je nieuwe smaken proeven. Bij een goed glas hoort een lekkere hap.  Namens onze sponsors delen we die graag uit.

Bij Sport & Gezondheid kun je gezellig kletsen, meeten en greeten met topsporters, met top amateurs en enthousiaste personal- en gezondheidscoaches.  Een gave selfie maken als je wil, je laten opzwepen om een marathon te gaan lopen of je te laten inspireren om je leven nu écht te gaan veranderen.  Maar je mag jezelf ook gewoon vergapen aan de prestaties van een topper en zijn of haar verhaal meekrijgen.  Dat delen ze graag.

Op het Fashion en Lifestyle plein vind je hip and happening people en merken.  Je kan kijken, kopen, je kunt je laten inspireren door wat er zoal bedacht en gemaakt wordt en online te koop is en je kunt je vergapen aan mooie zaken die mooi maar onbereikbaar zijn. Van nu te bestellen tot onbetaalbaar.  Zeg maar.

Onze Kunst en Cultuur hoek  is ons eigen netwerk museum. We delen ideeën en ontwerpen van  uit ons netwerk graag met jou. Schilderkunst, fotografie, industrieel ontwerp,grafische vormgeving en alle andere creatieve uitingen die we met je willen delen, kun je bekijken, beluisteren en bewonderen.Dichters, schrijvers, muzikanten, fotografen, schilders en mensen die andere mooie dingen maken delen hun passie met jou en bewonderen jou via hun exposities, stands en podia.Meet the Artists, ontrafel het verhaal achter hun verhaal of kunst.

In onze Digital en Online area zijn de mensen echt, maar is de rest virtueel.  Je ontmoet en praat met de mensen achter startups, apps, websites en online ondernemingen.Je hoort en ziet wat hun drijft, hoe zij succesvol digitaal ondernemen, in welke valkuilen ze lopen en hoe ze daar uit klimmen.Je hoort de geheimen die ze met je willen delen,je wordt geïnspireerd door de successen die ze hebben behaald en je leert van de fouten die ze hebben gemaakt.Grote sprekers en kleine ondernemers delen hun digital and online kennis en ervaring die ze hebben opgedaan met jou.Maak daar gebruik van,laat je inspireren en stel je vragen!

En er is meer Life after 50LiVE. In de avond verandert de setting in een live muziek event met veelbelovende bands en DJ’s  die een onvergetelijke avond proberen te veranderen in een nacht die misschien niet iedereen zich de volgende dag nog kan herinneren.

De mooie verhalen en herinneringen blijven via 50live.nl  gelukkig 100% beschikbaar en daar voegen we vanaf juni elke week een mooi nieuw verhaal aan toe.  Op die manier hebben we in 2017 weer 50 mooie nieuwe verhalen die het waard zijn om gedeeld te worden.  Met jou.