#22 The decisions we make, make the life we live.

webafbeelding_01

Lifestyle app Choose (the app) is nu beschikbaar in App Store en Google Play
We maken de hele dag door keuzes, keuzes die bepalen wie we uiteindelijk zijn. Sommige keuzes zijn easy, sommige ‘onmogelijk’. Op dat moment heb je behoefte aan de mening van jouw beste vrienden en vriendinnen, familieleden of van een expert.  Maar wat nou als je alleen bent? En niemand reageert op al jouw appjes? Met Choose is dit verleden tijd, CHOOSE is de hulp die jij nodig hebt, overal en altijd.

Meet CHOOSE (The App)
Met CHOOSE (The App) deel je heel gemakkelijk al jouw keuze momenten met de hele wereld of met een beperkt aantal mensen. Je vraagt ze advies en doet daar alles mee, of niets! Durf te vragen, laat je verrassen, laat je leiden maar bepaal vooral zelf wat je met de uitkomst doet.

Je kan CHOOSE natuurlijk ook gebruiken om anderen advies te geven, je expertise te delen en in te spelen op de trends. Laat zien dat je modebewust bent, veel weet van travel of food door NICE or THINK TWICE te swipen op keuzemomenten van andere appgebruikers over de hele wereld.

Hoe het werkt
Upload één of twee foto’s, stel de countdown in en jouw CHOOSEMOMENT is geboren. Kies wie je het CHOOSEMOMENT wilt voorleggen en de NICE or THINK TWICE stroomt binnen.

Welke kleur lipstick ga je dragen vanavond, rood of paars? Welke laarzen doe ik aan, die lage of hoge?

Twijfel je of jouw beste vrienden weten wat goed voor je is? Zijn zij niet zo hip als jij en zit je op hun mening niet te wachten? Vraag het dan een van onze vaste experts van TEAM CHOOSE, zij hebben duizenden volgers op social media omdat zij weten wat het beste bij jou past.

CHOOSE (The App)
The decisions we make, make the life we live

webafbeelding_v1-1

50live reserveer_cta