Max Boodie – Play2work

Max Boodie

Story #14 op 50live  Max Boodie en zijn verhaal over Play2work.

Play2Work (P2W) is een gegamificeerd arbeidsbemiddelingsplatform voor jonge mbo-ers waarop op innovatieve wijze door serious games opgebouwde profielen gematcht worden met vacatures of zoekopdrachten voor vacatures van werkgevers in zowel publieke als private domein. Dat vraagt om uitleg!  Max Boodie neemt je in al zijn enthousiasme op 50live een half uur mee door deze mooie volzin.
Max Boodie (1964) is ondernemer, investeerder, consultant & supply chain specialist, auteur en promovendus. Hij werkte zo’n vijftien jaar bij adviesbureau Berenschot, onder andere als oprichter en managing director van de inkoopdivisie. Hij gaf daarna succesvol leiding aan het door hem opgerichte DPA Supply Chain People. In 2011 nam hij afscheid als lid van de Raad van Bestuur van DPA Group NV.

Sindsdien heeft hij geïnvesteerd in verschillende succesvolle start-ups en is er zelf een aantal begonnen. Hij is daar in verschillende rollen bij betrokken. Als aandeelhouder, maar soms ook als adviseur of bestuurder. Zijn meest recente initiatief is Banenruil.nl

Max schreef verschillende boeken, onder meer over flexibel werken en over supply chain. Hij wordt in zijn promotieonderzoek begeleid door professor Dirk-Jan Kamann en professor Jack van der Veen. In zijn vrije tijd is Max een niet-onverdienstelijk autocoureur.