#20 Scottybons – de online personal shopping service voor vrouwen

#20 Noor de Bruijn – Founder & CEO Scottybons

“Verrassend Persoonlijk”

Noor de Bruijn

Het regent faillissementen in retail. We lezen iedere dag over de leegstaande winkelstraat. Over webshops die als paddestoelen uit de grond schieten, maar ook snel weer sluiten. In Nederland is in de afgelopen 8 jaar de markt voor kleding met 25% gedaald. Je moet wel gek zijn om in deze tijden een eigen bedrijf in mode en detailhandel op te gaan zetten.

Noor de Bruijn (Founder & CEO) komt op 50live, haar nieuwe initiatief toelichten. Scottybons: een online personal shopping service voor vrouwen. Voor vrouwen die interesse in mode hebben, maar druk zijn met andere dingen in het leven. Met een team van personal stylistes, selecteert Scottybons een complete outfit die specifiek afgestemd is op de stijl, het kleurtype en figuur van haar klant. Die outfit wordt voorzien van een persoonlijk stijladvies opgestuurd.

Wie heeft er behoefte aan? Wat heeft haar er toe gebracht om haar carrière in Fashion deze wending te geven? En hoe pakt ze het aan, haar startup? Op 50live kun je beluisteren en bekijken hoe Scottybons het aanpakt.

Noor de Bruijn heeft een passie voor sterke merken en tastbare producten. Ze krijgt energie van bouwen, en combineert visie, pragmatisme en doorzettingsvermogen om verandering te brengen. Ze werkte onder meer voor The Boston Consulting Group, Nike, Vente Exclusive en MS Mode. Daar bouwde ze veel expertise op over groei door middel van e-commerce, optimalisatie van distributie kanalen, partnerships in retail en internationale expansie. Die neemt ze mee in haar nieuwe avontuur met Scottybons.

Scottybons TeamSchermafbeelding 2016-06-16 om 22.51.15