Patrick van Hees – Geluksprofessor

Patrick van Hees
De Geluksprofessor

Story #11: Geef jouw leven een andere, positieve wending

Patrick van Hees, ook wel bekend als de geluksprofessor, is Nederland’s populairste spreker over geluk. Bij verschillende gelegenheden en evenementen vertelt hij op laagdrempelige en humoristische wijze hoe geluk voor iedereen voor het grijpen kan liggen.

Patrick van Hees is schrijver van het boek De Geluksprofessor en het recent verschenen De Geluksoma, over het geheim van gelukkig oud worden. Hij vertaalt wetenschappelijke inzichten over dit ogenschijnlijk ongrijpbare onderwerp naar praktische adviezen, die je direct kunt toepassen.
Hij is een veelgevraagd spreker en verzorgt rond dit thema ook masterclasses in Cambridge en reizen naar India.

Als je mensen vraagt wat ze het allerliefst willen, dan is het meest gegeven antwoord: “Ik wil gewoon gelukkig zijn”. Maar tegelijkertijd gunnen we onszelf vaak niet de ruimte om stil te staan bij wat er dan precies nodig is om dat te bereiken. Dat is natuurlijk heel vreemd.

Naar 50live komen en luisteren naar het verhaal van De Geluksprofessor, is misschien wel het beste cadeau dat je jezelf kunt geven! Met alle andere verhalen en met alles wat er te zien, te proeven en te beleven is, brengt vrijdag 24 Juni je naast veel inspiratie vast ook geluk!

pasfoto patrick high res

Tickets voor 50live kun je hier kopen:  http://50live.nl/tickets/

De boeken van Patrick van Hees zijn te bestellen op bol.com (klik op afbeelding)

download geluksoma2